sa ofte han ikke fodboldtrojer

så ofte han ikke fodboldtrøjer erstatte Diego Costa
Skjult inden for dette tab af et terroriserende nummer ni, var tabet af lignende spillere på tværs af andre dele af banen – især i midtbanen. Ser man på dagens hold, græder de til en spiller i form af Arda Turan eller Raul Garcia; nogen der er villige til at sætte deres krop på linjen og kæmpe for alt. Manglen på disse typer af tegn var tydelig at ses i deres seneste mauling i hænderne på Chelsea.
I øjeblikket er den eneste spiller inden for midtbanen, der er af denne type, Augusto Fernandez. Det egentlige spørgsmål med Augusto er imidlertid, at han er såret så ofte, Billige Fodboldtrøjer at han ikke kan påberåbes. At lade den relativt uprøvede Matias Kranevitter gå til Zenit i sommer var også en fejltagelse.
Den argentinske ville have fyldt hullet perfekt i løbet af fraværet fra Augusto og ville give Gabi tilstrækkelig hviletid også. I øvrigt har Kranevitter udført beundringsværdigt for St. Petersburg-baserede hold i år. Tabet af Tiago gennem pensionering i starten af ​​denne sommer fremhæver yderligere manglen på gris på midtbanen.
Selv om Atleti ikke ser ud til at have nogen i deres hold, der er i stand til at kaste deres støvler på linjemanden, kunne de virkelig gøre med en. At forsøge og undlade at erstatte Diego Billige Fodboldtrøjer Costa, da han forlod klubben, og nu finder den perfekte erstatning i Diego Costa selv, har Atleti også fundet manden med den rigtige karakter, de manglede også.
Med Diego Costa igen i klubben i januar, tror jeg stadig ikke, at de har nok inden for deres rækker til virkelig udfordring for titler denne sæson. Med tilføjelsen af ​​en central midtbanespiller – eller tilbagegang til fuld fitness af Augusto Fernandez – ville de have en langt bedre chance.
Tiden vil kun fortælle, og Atleti skal virkelig holde sig inden for berøring af Barcelona og byens naboer Real Madrid i januar, hvis de ønsker at være involveret i et titelløb.